Nikolett Molnár

“Nem kell látnod az egész utat a célig, csak tedd meg az első lépést és higgy magadban!”

Niki a Semmelweis Egyetem - Testnevelési és Sporttudományi karán végzett 2013-ban, mint Rekreátor (TF).

Ezen felül a Fitness Akadémia Aerobic edző, majd a Személyi edző Okj-s képzéseit is elvégezte.

Fontosnak tartja a folyamatos önképzést és szakmai fejlődést, ezért rendszeresen részt vesz szakmai rendezvényeken és továbbképzéseken. Jelenleg is a Fitness Akadémia tanulója, ahol erőnléti edző képzésen vesz részt (2019).

Mivel a sport egészen kislány korától kezdve végig kísérte az életét, nem volt kérdés, hogy mivel szeretne foglalkozni. Szerencsés, hogy a hivatása egyben a hobbija is. 

 Nikinek rengeteget adott a sport és ezt szeretné továbbadni nektek is. Sport közben levezette a felesleges energiáit, feltöltődött, rendszerességet vitt az életébe, megtanította a fair playre, jó közérzetet teremt, folyamatos kihívást, célokat és sikerélményt adott neki. Célja, hogy a vendégei jól érezzék magukat az edzések során, az életük részévé váljon a mozgás. Kellemesen felfrissülve, kikapcsolódásként, élményként, de tudatosan éljék át a mozgás örömét.  

6 éves korában kezdett el szertornázni. Ezt a sportot 11 éves koráig űzte. Sok sportot kipróbált, többek között különböző tánc stílusokat, mint pl. a balettot, néptáncot, latin táncokat, modern és jazz táncot, továbbá lovagolt és jógázott is.  12 éves korában rátalált az atlétikára, amit versenyszerűen űzött az Ikarus BSE atlétika szakosztályon. Kiegészítő sportként pedig úszott. 12 évesen úszta át először a Balatont, ezen felül többször futott fél maratont, sikeresen teljesített Spartan race versenyen. Minden évben rendszeresen jár versenyekre és saját rekordja megdöntésére törekszik. Fontosnak tartja, hogy mindenki saját magához mérten haladjon a célja felé. Ebben lesz a segítségetekre. Forduljatok hozzá bizalommal. Személyre szabott edzéstervet és étrendet készít nektek.

Időpontot hozzám a rakoczi@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Nikolett Molnár edzenél szívesen.