Miriam Hema 

Szia! Miriam vagyok. A sport és a versenyzés kiskorom óta az életem része. Balettoztam, társastáncoltam és kosárlabdáztam. Hat évvel ezelőtt váltottam, elkezdtem edzőterembe járni, leigazoltam egy csapatba és elindultam az első fitness versenyemen. Azonnal beleszerettem ebbe a világba, hiszen az odavezető út ugyanolyan csodálatos, mint a végén büszkén állni a színpadon. A sport sokmindenre megtanított és tanít, amiért nagyon hálás vagyok, többek között: alázat, türelem, kitartás, lojalitás, magabiztosság. Legfontosabb fitness eredményeim: IFBB Junior-Felnőtt Bikini Fitness és Fitmodel Magyar Bajnok; Junior Bikini Fitness és Fitmodel BioTech USA Fitbalance bajnok; Scitec Balaton Sound Open Bikini Fitness nyertes; BioTech USA Fitbalance Beach Body 2. hely; Scitec Muscle Beach 2. hely

Úgy éreztem az elmúlt években, hogy megtaláltam azt, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni, ezért elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola-Csoportos Fitness Instruktor képzését plusz az IFBB Akadémián Személyi edzői diplomát szereztem.

Azért vagyok itt, hogy végig melletted legyek az úton, segítek elérni a célod, motivállak. Számíthatsz rám életmódváltásban, edzéstervben, alakformálásban, fogyásban, izomtömegnövelésben, versenyfelkészítésben, étkezési tanácsban, színpadi pózolásban.

Fontosnak tartom, hogy a test szellem és a lélek egyensúlyban, harmóniában legyen. Úgy gondolom, hogy az edzésünk során kitudsz kapcsolódni, és feltöltődsz pozitív energiával. 

Az egészség minden!! Keress bizalommal!!

Időpontot hozzám a obuda@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Miriam Hema  edzenél szívesen.