Gyakran ismételt kèrdesek

Termeink versenysportolók ill. védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára látogathatók. Jelenleg Oktogon, Rákóczi és Óbuda termeink vannak nyitva! Kálvin termünk felújítási munkálatok miatt várhatóan néhány héten belül nyit.

*Frissítve május 2-án

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ - PÉNTEK: 07:00 - 22:30

SZOMBAT - VASÁRNAP: 09:00 - 17:00

További információkért, illetve ha le szeretnéd ellenőrizni, hogy rendelkezel-e a belépéshez szükséges igazolásokkal, kérünk írj nekünk a support@nr1fitness.hu-ra,illetve személyesen a teremben is tudsz érdeklődni, ahol munkatársaink segíteni fognak

 

1.Hogyan vásárolhatom a Nr1 Fitness tagságomat?

Az összes fizetés online bankkártyával történik a www.nr1fitness.hu/hu oldalon. Miután sikeresen befizette az interneten, a személyes kódot elküldjük az e-mail címedre, így azonnal beléphet az edzőterembe.

 

2.Tudok készpénzzel fizetni?

Kizárólag a ÉVES tagságot lehet készpénzzel fizetni, minden más bankkártyás, online fizetéshez kötött.

 

3. Mi a recepció nyitvatartási ideje a teremben?

HÉTFŐ - PÉNTEK: 07:00 - 22:30

SZOMBAT - VASÁRNAP: 09:00 - 17:00

Recepciónk minden teremben 15:00-21.00- ig van nyitva hétfőtől péntekig, de természetesen ha már tag vagy, 0-24-ben be tudsz lépni bármelyik termünkbe a regisztrációdkor kapott kód segítségével.

 

4.Hogyan tudom aktiválni lefagyasztott bérletemet, ha újra el szeretnék kezdeni edzeni?

 

Felfüggesztett tagságod újrainditását megteheted az ügyfélfiókodon keresztül, az alábbi linkre kattintva:

nr1fitnessbudapest.perfectgym.pl/ClientPortal2/#/Login  

 

MIT KELL TENNED: 

Miután bejelentkeztél a felhasználói azonosítóval és jelszóval, kérjük válaszd a --» Szerződés részletei  menüpontot a felső menüben,majd válaszd ki szerződésed típusát ,ezután kattints a --» További lehetőségek opcióra,majd --» Szerkesztés , végül kattints a --» Szüneteltetés feloldása gombra.  

Ha bármilyen kérdésetek lenne, küldjetek nekünk egy e-mailt a support@nr1fitness.hu címre. Köszönjük

 

5.Lehet szüneteltetni tagságomat?

Igen lehet (Ez a legjobb lehetőség, ha ugyanazt az árat szeretné megtartani, és nem fizetne feliratkozási díjat, amikor ismét visszatér az edzőterembe.). A jelenlegi koronavírus és az edzőterem használata felmerülő egészségügyi problémák miatt érdemes lehet felfüggeszteni tagságát. Ennek könnyebbé tétele érdekében felvetettük a tagság szüneteltetését lehetőségét velünk.  

Kérünk ne felejtsd el  bérletedet minden hónapban újra lefagyasztani, ugyanis a kiválasztott szüneteltetési időszak nem hosszabbodik meg automatikusan. Mi is -akárcsak az egész fitnesz szektor- egy rendkívül nehéz időszakon megyünk keresztül, így a bérletek lefagyasztása opcionális. Minden támogatást nagyra értékelünk és köszönünk. 

 

UTASÍTÁS: A tagság szüneteltetéséhez jelentkezzen be az Client portal itt:

nr1fitnessbudapest.perfectgym.pl/ClientPortal2/#/Login 

 

Amikor bejelentkezett felhasználónevével és jelszavával, kérjük, válassza a felső menüben a --> Szerződés részletei elemet, majd válassza ki a szerződés típusát, ahonnan kattintson a  -->> Szerződés Szüneteltetése (Freeze contract) elemre, majd válassza ki a kívánt tagság szüneteltetés lehetőséget. De ha valamilyen okból továbbra sem sikerül szuneteltetni a tagságát, akkor kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

Attól függően, hogy hol vagy elsődleges tag a tagság szüneteltetés hez, ha e-mailt küld a

 support@nr1fitness.hu - (Oktogon)

 kalvin@nr1fitness.hu - (Kalvin)

 rakoczi@nr1fitness.hu - (Rakoczi)

 obuda@nr1fitness.hu – (Óbuda)

 

6.Nincsen saját bankkártyám. Használhatom másvalaki kártyáját a regisztrációhoz?

Igen, használhatsz másik bankkártyát a regisztrációhoz, de arra figyelj, hogy a személyes adatok bekérésénél a saját adataidat írd majd be.

 

7. Van lehetőség ingyenes próba alkalomra az Nr1Fitness-ben?

Igen, nagy szeretettel várunk egy ingyenes próba alkalomra, amennyiben legelőször jársz nálunk. Ezt a recepció nyitvatartási idején belül tudod igénybe venni, 15:00-21:00 között hétköznaponként. Ne felejtsd otthon a személyigazolványod, a regisztrációhoz, és saját lakatod - a szekrényhasználathoz.

 

8. Elfogadja az AYCM-et, a Sport Kartyát vagy a SZÉP kártyát?

Nem fogadunk el AYCM-et, Sport Kartyát vagy SZÉP kártyát.

 

9. Minden terembe érvényes a belépő kódom?

Természetesen, 1 tagsággal az összes termünket használhatod.

Az elérhető tornaterem helyek teljes áttekintéséhez kérjük, olvassa el ezt azoldalt:

 https://www.nr1fitness.hu/hu/helyszinek/

 

10. Hogyan tudok időpontot foglalni személyi edzésre?

Attól függően, hogy melyik teremben szeretnél edzeni, csak küldj egy e-mailt az alábbi címek egyikére, és személyi edzőnk felveszi veled a kapcsolatot.

pt@nr1fitness.hu (Oktogon)

ptkalvin@nr1fitness.hu (Kalvin)

rakoczi@nr1fitness.hu (Rakoczi)

 További információ a személyes edzésről látogasson el a következő oldalra: https://www.nr1fitness.hu/hu/PTtraining/

 

11. Hogy tudom törölni a tagságom?

A tagság megszüntetéséhez kérjük, jelentkezzen be ügyfélportáljára a következő link segítségével: 

 

 

Amikor bejelentkezett felhasználónevével és jelszavával az ügyfélportálon kérjük, válassza a - » A szerződés részletei menüpontot a felső menüben, válassza ki a szerződés típusát, majd innen kattintson a -» A szerződés megszüntetés gombra.

 

De ha valamilyen okból továbbra sem sikerül visszavonnia tagságát, akkor kérjük, tegye a következőt:

 

Attól függően, hogy melyik az elsődlegesen választott termed, küldj egy e-mailt az alábbi címek egyikére:

support@nr1fitness.hu – (Oktogon)

kalvin@nr1fitness.hu – (Kalvin) 

rakoczi@nr1fitness.hu – (Rakoczi) 

Kérjük ne feledkezz meg a 30 napos lemondási időről, melyet az ÁSZF-ben foglaltak szerint a tagság megvásárlásakor elfogadtál. 

Bármely más, tagsággal kapcsolatos kérdést is a fenti e-mail címekre küldhetsz el, termedtől függően. A gyorsabb válaszadási idő érdekében közvetlenül az általad választott terem címére küldd üzeneted. 

 

12. Tudok ingyen edzeni, hogyha igénybe veszek személyi edzot?

A személyi edzővel történő edzéshez is rendelkezned kell a havi tagsággal, vagy napi jeggyel.

 

13.Van nálatok uszoda/szauna?

Uszoda és szauna nálunk nincs, éppen azért, hogy árainkat a minimumon tudjuk tartani számotokra.

 

14.Lehet nálatok törölközőt, papucsot, lakatot bérelni?

Erre sajnos nincs lehetőség, mivel személyzet nem mindig tartózkodik a teremben, automatikus edzés-rendszerben működünk, így ezt saját magaddal kell hoznod.

 

15. Vannak az öltözőkben zuhanyzók?

Igen, természetesen, ez a higiéniához elengedhetetlen. A zuhanyzási lehetőség minden termünkben biztosított. Szappant és sampont hozz magaddal!

 

16. Kell hoznom saját lakatot?

Igen, saját lakatra lesz szükséged, ha be szeretnéd zárni a szekrényed.  Ahogy az ÁSZF is tartalmazza, nem tudunk felelősséget vállalni a személyes tárgyakért, értékekért. 

 

17. Hasznàlhatja a kòdomat màs ismerősöm is? Nem, a kòd másokkal valò megosztàsa szigorùan TILOS. A belèpőkòd személyre szabott ès csak te hasznàlhatod. Naponta többször ellenőrizzük renszerünkben, hogy egy kòd hànyszor volt hasznàlva, többszöri hasznàlat esetèn pedig a kamera rendszerrel visszanèzzük, ki hasznàlta. A kòd tovàbbadàsa màsnak 50.000 Ft-os bìrsàggal ès a teremből valò mindenkori kitiltàssal jàr.

 

18. Van a teremben talált tárgyak osztálya?

A recepció korlátolt nyitvatartási ideje miatt talált tárgyak osztálya sajnos nem üzemel, de a szekrényben hagyott -és emiatt eltávolításra került - értékeiteket a recepció nyitvatratási idején belül át tudjátok veni. Illetve ha elvesztitek a kulcsot a lakatotokhoz, ebben is recepciósunk tud nektek segíteni15:00-21:00 között hétfőtől péntekig. Természetesen megpróbálunk minden esetben segíteni.

 

19. Melyek a terem öltözködési és higiéniai szabályai?

Minden tagunkkal szemben elvárás a tiszta edző ruha, és benti, terem cipő az edzések alatt. Utcai cipőben történő edzés szigorúan TILOS. Kérjük, tartsd szem előtt a tényt, hogy a nem megfelelő higiénia/testszag, mely zavarhatja a többi vendéget, a teremből való kizárást vonhatja maga után.

20. Vannak csoportos órák is? 

Igen, a Nr1Fitness Óbuda teremben számos csoportos óratípus közül választhatsz, úgy ,mint Gerincjóga, Alakformáló, Zumba órák és még sok más .

További részletekért a csoportos órákról kattints ide