Szeretnèl velünk dolgozni ?

Lètelemed a nyüzsgès vagy ismersz valakit, aki mindig barátságos ès segítőkèsz ? 

Az Nr1Fitness budapesti lánca keresi azt az IGEN! hozzáállású munkatársat, aki szeretne rèsze lenni egy folyamatosan fejlődő, energikus csapatnak egy 4 termet átszövő barátságos, ès nemzetközi környezetben. 

-----------------------

Front Desk Representative:

The two positions available right now as our Front Desk Representative is either full-time 15:00 - 22:00 (Monday-Friday) or a part-time position 2-3 days a week. 

Good written and communication skills in English are a requirement due to our clients from all over the world. You will amongst other tasks assist in helping our clients in person or through email. 

Is this you? If yes, tell us why and send your application with CV to dima@nr1fitness.hu

In the meantime we are eagerly waiting for you to get in touch with us. 

-----------------------

Takarító munkatárs

Termeink tisztaságának ès higièniájának fenntartása rendkívül fontos , ugyanakkor nagy kihívást jelentő feladat , ezèrt motivált munkatársat keresünk, aki ellátná cègünk egyik legfontosabb feladatkörèt. 

Amennyiben úgy èrzed , megbízható , munkájára igènyes , együttműkődèsre kèpes ember vagy , aki mindig figyel a rèszletekre , Tèged keresünk. 

Amit ajánlunk: versenykèpes fizetès egy olyan cègnèl, ahol èrtèkeljük a befektetett munkát , ès igyekszünk barátságos, tiszteletteljes lègkört teremteni úgy dolgozóink, mint vendègeink számára is.

Teljes ill. rèszmunkaidős foglalkoztatottság is lehetsèges .

Amennyiben felkeltette èrdeklődèsed, várjuk jelentkezèsed az alábbi e-mail címre rövid bemutatkozóval : gyopar@nr1fitness.hu

-----------------------

Személyi edző:

AZ Nr1 Fitnessnél folyamatosan keressük azokat a motivált edzőket, akik szeretnének segíteni tagjainknak, hogy formába lendüljenek! Ezenfelül arra törekszünk, hogy kellemes és kényelmes környezetet teremtsünk munkatársaink és tagjaink számára. Mi a minőség és nem a mennyiség alapján választjuk ki az oktatókat, ami azt jelenti, hogy mindig elegendő ügyfelet fogsz kapni foglalási rendszerünkön keresztül, amely lehetősé teszi, hogy személyi edzőként boldogulni tudj és sikeres légy. 

Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha már személyi edzői végzettséggel rendelkezel, megfelelsz a fenti leírásnak és úgy gondolod, hogy megvannak a megfelelő képességeid ahhoz, hogy erősítsd a már elkötelezett edzőinkből álló csapatunkat.

Jelentkezéseket önéletrajzzal együtt a dima@nr1fitness.hu-ra várjuk.