Szeretnèl velünk dolgozni ?

Lètelemed a nyüzsgès vagy ismersz valakit, aki mindig barátságos ès segítőkèsz ? 

Az Nr1Fitness budapesti lánca keresi azt az IGEN! hozzáállású munkatársat, aki szeretne rèsze lenni egy folyamatosan fejlődő, energikus csapatnak egy 4 termet átszövő barátságos, ès nemzetközi környezetben. 

-----------------------

Ügyfélszolgálati munkatárs:

Jelenleg részmunkaidőre (heti 2-3 nap) keressük recepciós munkatársunkat.

Vendégeink a világ minden tájáról érkeznek, így a magyar mellett a jó angol  írás- és szóbeli kommunikációs készség is elvárás.  Fő tevékenységed többek között a vendégeknek való személyes vagy e-mailes segítségnyújtás lesz.  

Magadra ismertél, mint potenciális recepciós ? Ha igen, kérünk küldd el nekünk önéletrajzzal ellátott jelentkezésed a dima@nr1fitness.hu címre.

Várjuk jelentkezésed! 

-----------------------

Takarító munkatárs

Termeink tisztaságának ès higièniájának fenntartása rendkívül fontos , ugyanakkor nagy kihívást jelentő feladat , ezèrt motivált munkatársat keresünk, aki ellátná cègünk egyik legfontosabb feladatkörèt. 

Amennyiben úgy èrzed , megbízható , munkájára igènyes , együttműkődèsre kèpes ember vagy , aki mindig figyel a rèszletekre , Tèged keresünk. 

Amit ajánlunk: versenykèpes fizetès egy olyan cègnèl, ahol èrtèkeljük a befektetett munkát , ès igyekszünk barátságos, tiszteletteljes lègkört teremteni úgy dolgozóink, mint vendègeink számára is.

Teljes ill. rèszmunkaidős foglalkoztatottság is lehetsèges .

Amennyiben felkeltette èrdeklődèsed, várjuk jelentkezèsed az alábbi e-mail címre rövid bemutatkozóval : gyopar@nr1fitness.hu

-----------------------

Személyi edző:

AZ Nr1 Fitnessnél folyamatosan keressük azokat a motivált edzőket, akik szeretnének segíteni tagjainknak, hogy formába lendüljenek! Ezenfelül arra törekszünk, hogy kellemes és kényelmes környezetet teremtsünk munkatársaink és tagjaink számára. Mi a minőség és nem a mennyiség alapján választjuk ki az oktatókat, ami azt jelenti, hogy mindig elegendő ügyfelet fogsz kapni foglalási rendszerünkön keresztül, amely lehetősé teszi, hogy személyi edzőként boldogulni tudj és sikeres légy. 

Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha már személyi edzői végzettséggel rendelkezel, megfelelsz a fenti leírásnak és úgy gondolod, hogy megvannak a megfelelő képességeid ahhoz, hogy erősítsd a már elkötelezett edzőinkből álló csapatunkat.

Jelentkezéseket önéletrajzzal együtt a dima@nr1fitness.hu-ra várjuk.