Fizioterápia és sportrehabilitáció

Óbudán a 1036 Lajos ut.66 címen találhattok meg minket (az óbudai Nr1Fitness edzőteremben)

Célunk, hogy hatékonyan ötvözzük a hagyományos fizioterápiás kezeléseket a fitnesztermi edzéssel. Mint tudjuk, a mozgás nagyon gyakran már önmagában gyógymódként szolgál, és sok esetben a teljes felépülés kulcsát jelentheti , így a kettő ötvözése amellett , hogy a legmodernebb megközelítést képviseli ezen a területen, valóban  ideális eredményekhez vezethet.

Az Nr1Fitness Fizio- és Sportrehabilitáció részlegen célunk az, hogy fejlesszük ill. megőrizzük vendégeink mozgás- és működési képességeit , ugyanakkor minimálisra csökkentsük a mindennapi általános diszkomfort érzeteket. Legyen szó sérülésből, betegségből vagy korlátozottságból eredő mozgásbeli problémákról, minden esetben kiemelkedő szolgáltatásra törekszünk, amely hatékonyan segít rövid-és hosszútávon is. 

A klinikai felmérést követően személyre szabottan a leghatékonyabb módszert alkalmazzuk annak érdekében, hogy a páciens a lehető legrövidebb időn belül felépüljön és teljes spektrumban mozoghasson. Sikerünket az Ön eredményei jelentik majd, mi garantáltan szívvel-lélekkel, odaadóan végezzük tevékenységünket és köszönjük a bizalmat! 

Hol kezdjem el?

Konzultáció:

Mindegy, hogy először vesz részt fizioterápián vagy sportrehabilitáción, vagy már volt része ilyen jellegű kezelésben, az első lépés a legfontosabb, ez pedig a konzultáció. Időtartama jellemzően 45 perc, mely során egy fizikai vizsgálat történik elsősorban a mozgástartomány felmérése ill. fájdalmas / érzékeny területek azonosításának céljából.  Egyúttal kórtörténetét és tüneteit is megbeszélik a specialistával.

 

Mi történik ezután?

A kezdeti konzultációt követően remélhetőleg fény derül a fájdalom okára. A fizio felmérés alapján megbeszélik a megfelelő kezelési módszereket.

A fizioterapeutánkkal végzett mobilitási gyakorlatokon kívül otthon / az edzőteremben egyénileg végezhető gyakorlatokat és erre vonatkozó tanácsokat is kapni fog, melyeket érdemes elvégezni a következő találkozó előtt.

Egy kezelés 55 percig tart.

 

Milyen gyakran kell jönnöm?

Kezdetben heti rendszerességgel ajánlott. A látogatások gyakorisága attól függ, hogy mennyi időbe telik a fájdalom megszüntetése. Ezt követően nèhány hetente vagy havonta egyszer èrdemes folytatni fenntartás cèljából. Mivel a cèl végső soron mindig a fájdalom megszüntetése, a terapeuta javaslatait követve ès a gyakorlatok rendszeres , következetes vègzése által akár önállóan is teljes mértékben enyhíthetőek a tünetek ès vissza lehet tèrni a megszokott aktivitásokhoz / mozgásformákhoz.

 

Mit kell viselnem az első alkalommal?

Pántos top/ bő póló, de mindenképp olyan felső ruházat javasolt, ami feltűrhető (a vizsgálat miatt). Lenti ruházatnak rövidnadrág ill. melegítő is megfelel.

Mindenképp kényelmes, rugalmas anyagból készült felszerelés ajánlott, amiben egyszerűen kivitelezhető néhány gyakorlat.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy egységünkben öltözők illetve zuhanyzók is találhatóak, valamint szekrények, amibe elzárhatja személyes holmiját.

 

További információkért a foglalásról katt ide

További információkért az árakról katt ide

Várunk szeretettel modern edző- és gyógytorna termünkben :)

-----

Kérünk kövess minket Nr1Fitness Physio Facebook és @nr1fitnessphysiotherapy Instagram oldalainkon, ahol a legfrissebb hírekről értesítünk.