Oktogon, Kálvin, Rákóczi és Óbuda - NON-STOP

 

A Nr1Fitness koncepció azon az elgondoláson alapul, hogy a fitnesz megfizethetőbbé, kényelmesebbé és rugalmasabbá váljon mindenki számára Magyarországon, nemcsak a szerencsések közül.

Ezért terveztük a termünket a legfontosabb dolgok köré. Ennek eredményeként korszerű, magas színvonalú edzőtermet biztosítunk a megfelelő felszereléssel a visszajelzések alapján, amikor megfelelő a leginkább gondoskodunk; a tagjaink.

Az Nr1 Fitness-nél az év 365 napján a nap 24 órájában korlátlanul edzhetsz. Hálózatunk első magyarországi terme az Oktogonnál lévő Oktogon Irodaházban nyílt 2016 októberében. 

Örömmel jelentjuk be, hogy 2018. marciusában megnyitjuk második edzőtermünket a Kálvin tér, Kecskeméti utca 14 1053. (Mercure Hotel). A terem mindössze egy rövid sétányira van az Astoriától, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel

Szuperizgatottak vagyunk LEGÚJABB TERMÜNK novemberben megnyitása miatt, mely VADIÚJ GÉPEKKEL FELSZERELT, és szuper központi helyen, a 4/6-os villamos Rákóczi téri megállójánál kapott helyet! Természetesen szintén 0-24-ES NYITVATARTÁSSAL!

A Nr1 Fitness Óbuda 2020 augusztusában nyitotta meg kapuit, a fitness központ változatos igènyeknek megfelelő csoportos órák helyszíne is, többek között Body Art, Erősítés, Fit Dance, Jóga, Alakformáló, Funkcionális edzés, Gerinctorna található a repertoáron, profi edzők, valamint prèmium minősègű eszközök ès gèpek várják az izzadni-izmosodni vágyókat. Fizioterápiás és sportrehabilitációs kezelésekre is jelentkezhetsz óbudai , részletekért kattints ide 

4x1! Fizess 1 teremèrt ès hasznàlj 4-t! Termèszetesen a tagsàg megvàsarlàsàval mindkét termünket tudod hasznàlni.

Fejlett technológiai megoldásokkal (kódszámos beléptető rendszer, online fizetési lehetőseg) és barátságos személyzettel állunk bárki rendelkezésére, aki sportos életmódra vágyik.

Edz akár egyénileg az elore összeállított ingyenes edzéstervünk alapján vagy válaszd személyi edző seginket, akik a lehető legtöbbet képesek kihozni a teremben töltött.

Nem számít, hogy teljesen új vagy a fitnesz világában vagy esetleg már több éves tapasztalattal rendelkező sportoló vagy, edzőtermünk eszközparkja mindenki számára biztosítja a kiváló edzéseket!

Várunk téged is szeretettel!