Nr1 Fitness Oktogon és Kalvin

 

A Nr1Fitness koncepció azon az elgondoláson alapul, hogy a fitnesz megfizethetőbbé, kényelmesebbé és rugalmasabbá váljon mindenki számára Magyarországon, nemcsak a szerencsések közül.

Ezért terveztük a termünket a legfontosabb dolgok köré. Ennek eredményeként korszerű, magas színvonalú edzőtermet biztosítunk a megfelelő felszereléssel a visszajelzések alapján, amikről a leginkább gondoskodunk; a tagjaink.

Az Nr1 Fitness-nél az év 365 napján a nap 24 órájában korlátlanul edzhetsz. Hálózatunk első magyarországi terme az Oktogonnál lévő Oktogon Irodaházban nyílt 2016 októberében.

Örömmel jelentjuk be, hogy 2018. marciusában megnyitjuk második edzőtermünket a Kálvin tér, Kecskeméti utca 14 1053. (Mercure Hotel).

A terem mindössze egy rövid sétányira van az Astoriától,

könnyen megközelíthető‘ tömegközlekedéssel

2x1! Fizess 1 teremèrt ès hasznàlj 2-t! Termèszetesen a tagsàg megvàsarlàsàval mindkét termünket tudod hasznàlni.

Fejlett technológiai megoldásokkal (kódszámos beléptetőrendszer, online fizetési lehetőseg) és barátságos személyzettel állunk bárki rendelkezésére, aki sportos életmódra vágyik.

Edz akár egyénileg az elore összeállított ingyenes edzéstervünk alapján vagy válaszd személyi edzőinket, akik a lehető legtöbbet képesek kihozni a teremben töltött idődből!

Nem számít, hogy teljesen új vagy a fitnesz világában vagy esetleg már több éves tapasztalattal rendelkező sportoló vagy, edzőtermünk eszközparkja mindenki számára biztosítja a kiváló edzéseket!

Várunk téged is szeretettel!