Body Tuning – Tamás

*Március 3-tól​ – 18:00 – 19:15

A "Body tuning" egy teljes testet megmozgató edzés! Minden résztvevő egyszerre edz és ugyanazokat a gyakorlatokat végzi egyszerre, ezért ez egy nagyon könnyen követhető óra. A teljes testes edzések elképesztően hatékonyak, mert elősegítik az egyensúlyt, sok kalóriát égetnek el rövid idő alatt, és az elérni kívánt eredményeket is felgyorsítják, mert összetett gyakorlatokkal több izomcsoportot is megdolgoztatsz egyszerre.

... Elősegíti az izomegyensúlyt!

Mivel az összes izomcsoportot egy edzésen edzed, nem kell olyan dolgok miatt aggódnod, mint például, hogy külön  figyelmet fordíts, különböző időpontokban izomcsoportjaidra, mint a hetente végzett osztott edzéseknél. Ráadásul itt gyakran  találkozhatsz összetett gyakorlatokkal, amik egyszerre több izmot dolgoznak meg.

... Égess el több kalóriát!

Ahogy már említettem, a teljes testedzés összetett gyakorlatokat foglal magában, ami azt jelenti, hogy több izom dolgozik egyszerre. Minél több izom dolgozik, annál több energiát költesz el, ami azt jelenti, hogy több zsírt és kalóriát égetsz el!

.. A "Body tuning" egy olyan sokoldalú edzésforma, mert egyszerre vannak jelen benne erősítő gyakorlatok, valamint olyan gyakorlatok, amelyek az állóképességre is összpontosítanak. A lényege, hogy a lehető legtöbb haszonod váljék abból, hogy időt és energiát fektetsz a testmozgásba ebben segít a magas intenzitású és összetett erősítő gyakorlatok keverése.

Nem fogsz csalódni! 

Csatlakozz az órára!

Minden óra online foglalható le a CLIENT PORTALon keresztül. Óra foglaláshoz kattints ide

További információért a foglalással kapcsolatban kattints ide