Cross intervall training (CIT)

Te is szeretnéd, ha egy edzésen belül tudnád fejleszteni az alap-állóképességet és az erőt? Akkor itt a helyed! Hiszen ezen az edzésen garantáltan az egész testedet át fogjuk mozgatni pörgősebb cardio és erőfejlesztő gyakorlatokkal. Ugyan a core edzésemen fektetünk nagyobb hangsúlyt az ülőmunka közben megrövidült izmokra, az itteni feladatok más szögből célozzák meg ezeket (has, far, hát) és a többi izomcsoportot!

Ez az edzéstípus nem csak haladóknak ajánlott, a feladatoknak több variációját is bemutatom, így teljes mértékben az egyéni fejlettség szintjéhez igazítható. Az órán saját testsúlyos gyakorlatok mellett számos eszköz is elő fog kerülni, köztük a különböző erősségű gumipántok, gumiszalagok, a fitball és a súlyok.

Rólam:
Gyerekkorom óta futok, 2019-ben kezdtem triatlonozni és 5 éve végzek keresztedzéseket. Ennek köszönhetően jelentősen javultak a versenyeredményeim. Kiemelném a Vasi Vasember triatlon verseny kétszeres korcsoport első és a 2022-es triatlon féltávú világbajnoki kvalifikációmat majd teljesítésemet. Ezért hangsúlyozom, hogy ez az edzéstípus a lelkes hobby sportoló, de a futás és triatlon fanatikusa is hasznát veszi majd! 

Felkészültél te is a Cross intervall training kihívásaira? Kezdjük el!

Csatlakozz az órára!

Minden óra online foglalható le a CLIENT PORTALon keresztül. Óra foglaláshoz kattints ide 

További információért a foglalással kapcsolatban kattints ide