Core training - Nusi

A core edzés célja a törzs mélyizmainak erősítése, a fókusz tehát a has- és farizom, de a gyakorlatok a hát-, váll- és csípőizmot is megdolgoztatják. Az irodai ülőmunkát végzők esetében gyakran kialakul egy izomegyensúlytalanság, minek következtében megrövidül a csípőhorpasz- és a farizom. A gyakorlatok célja ennek megelőzése vagy helyreállítása főként statikus feladatokkal. Mindemellett a mobilitást és stabilitást is fejleszteni fogjuk az edzések során.  Az óráimon különböző gyakorlattípusokkal ismerkedhettek meg, például plank és kitörés variációk, de számos eszközt is használatba fogunk venni, mint a különböző erősségű gumipántokat, gumiszalagot, fitballt és súlyzókat.

Rólam:

Gyerekkorom óta futok, 2019-ben kezdtem triatlonozni. 5 éve végzem ezt az edzéstípust, melynek köszönhetően jelentősen javultak a versenyeredményeim. Kiemelném a Vasi Vasember triatlon verseny kétszeres korcsoport első és a 2022-es triatlon féltávú világbajnoki kvalifikációmat majd teljesítésemet.

Célom, hogy te is elérd azt a fejlődést, mely felkészít mind a hétköznapok, mind a választott sportágad kihívásaira. Saját tapasztalatom, hogy ez az az edzéstípus egyaránt segít sérülésből való visszatérésben és sérülés megelőzésében is.

Tedd meg te is az első lépést az erősebb Éned felé!

Csatlakozz az órára!

Minden óra online foglalható le a CLIENT PORTALon keresztül. Óra foglaláshoz kattints ide 

További információért a foglalással kapcsolatban kattints ide