Gym Jóga Eszterrel

Korábban az óbudai Nr1 Fitness terem recepcióján találkozhattál velem, de már a jóga óráimon is várlak. 

A jóga nem túl régóta az életem része, mégis egyik napról a másikra lett meghatározó pontja a mindennapjaimnak. Egy 30 napos programmal kezdődött az egész, ma pedig már az oktatói képzésen is túl vagyok. (A Yogasecrets Akadémia 200 órás Hatha jóga oktatói, Egyéni jóga oktatói és Yogasecrets the Method képzéseit végeztem el). A jógának köszönhetően már nem a stressz és a pánik uralja az életem. Nemcsak lelkileg, de testileg is átformált, amellett, hogy megerősödtem, az elmúlt 2 évben közel 15 kilóval lettem kevesebb.

Hiszem, hogy ez még az utam eleje, így a jövőben számos képzésen szeretnék részt venni és tudásomat bővíteni. Jelenleg egy táplálkozási tanácsadás képzést csinálok (online, a holland Civas-nál).

Az óra alapját a klasszikus Hatha jóga adja. Az ászanákat azonban csak rövid ideig tartjuk ki, a felvételük mindig egymásból következik. A gyakorlásra a dinamika jellemző, emellett izmaink erősítése sem marad el. A jó hangulat is garantált, hiszen a teljes órát változatos zenék fűszerezik meg. Biztos lehetsz abban, hogy nincs két egyforma óra. Kezdőként is részt vehetsz az órán, a hajlékonyság sem elvárás.

Oktatóként az a célom, hogy az óráimon átadjam Neked mindazt, amit a jóga nekem adott. Célom, hogy otthonra és nyugalomra lelj a szőnyegen, emellett pedig az óráimon az alakformálásra is figyelmet fordítok. A jogának van egy olyan fantasztikus "mellékhatása", hogy olyan dolgokat tapasztalhatsz meg magad körül és magaddal kapcsolatban amit még korábban soha. Namaste <3

Csatlakozz az órára!

Minden óra online foglalható le a CLIENT PORTALon keresztül. Óra foglaláshoz kattints ide 

További információért a foglalással kapcsolatban kattints ide