Bodylicious

Sziasztok! Dikó vagyok, Személyi Edző és Csoportos Fitnesz Oktató. 3 éves koromban kezdtem táncolni és egyértelműen a mozgásban leltem mindig örömömet, ezt a felemelő érzést szeretem átadni vendégeimnek is. A kirobbanó energia és a csúcsszuper hangulat egyértelműen jellemzőek minden órámra.

A BODYLICIOUS órán változatos gyakorlatokkal edzük a teljes testet, de fókuszba helyezzük a farizmok, combok és  hasizmok erősítését, formálását! Fő eszközünk a kiváló minőségű DMK Fitbands (a szalagok, kézi súlyok mellett), ami segít minket a feszesítésben, a nagyobb ellenállásban és az újabb kihívások elérésében.

Tudjuk, hogy a legnagyobb izomcsoportokat minden irányból, változatosan kell edzeni, hogy ne csak tónusosak legyenek, de megfelelően tudjuk használni a mindennapokban.

A Bodylicious remek alkalom arra, hogy izgalmas, különleges gyakorlatokkal hozd formába a testedet. Ezek az órák bárki számára végig követhetők és kivitelezhetőek. Mindenki megtalálja a saját fittségi szintjét, hiszen mindig mutatok gyakorlat variációkat/módosításokat. Gyere el és légy tónusos, miközben jól érzed magad!

Csatlakozz az órára!

Minden óra online foglalható le a CLIENT PORTALon keresztül. Óra foglaláshoz kattints ide 

További információért a foglalással kapcsolatban kattints ide