Andrea Mursa

Kedves Látogató!

Mi a Te célod? Fogyás, szálkásítás, sportos vagy nőies alak kialakítása? Vagy férfiként inkább az erőnléteden szeretnél javítani? Mindebben tudok Neked segíteni.

Engedd meg, hogy meséljek magamról egy kicsit. Mursa Andrea vagyok. A tánc és a sport gyermekkorom óta életem szerves részét képezik. Balett intézetben nevelekedtem, ahol a test és szellem fejlesztését gyakoroltam és tanultam. 

Egyetemi éveim alatt belekóstoltam a légtorna világába. Több évet töltöttem Luxemburgban és Németországban mint légtáncos . Ezzel egyidejűleg jött egy új szerelem, a rúdtánc. Kezdetben azért űztem ezt a sportot, hogy az edzéseimet kiegészítsem más mozgásformával, majd a nőies tónus kialakítása lett a cél.

Végzettségeim:

·      Sporttréner - fitness edző 

·      Dollhouse - rúdtánc prezenter 

·      IWI-funkcionális edző

·      IWI-személyi edző

·      Trx edző 

Óráimat igyekszem úgy kialakítani, hogy a külföldön tanult technikákat ötvözzem a legújabb és leghatékonyabb funkcionális és cross tréninggel. Ehhez folyamatosan fejlesztem magam, hogy mindig valami újjal, izgalmassal álljak elő az órákon. Mindenkinek személyre szabott edzéstervvel készülök. Szeretem először megismerni a vendégeimet, étkezésüket és napirendjüket és ezeknek fejében a kívánt cél felé segíteni őket.

Nagy szeretettel várlak magánóráimra és előre is köszönöm bizalmadat!

Időpontot hozzám a ptkalvin@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Andrea Mursa edzenél szívesen.