Szabina Csalari

Az aktív életmód iránti szeretetem a semmiből jött, váratlanul és hiszem, hogy okkal történt. Egy lusta lány voltam hobbik nélkül, majd egy nap belecsöppentem az edzőterem világába és rögtön rabul ejtett a légkör és az aktív, fitt élet gondolata.  Azóta nagyon sok személyes tapasztalatot szereztem, saját bőrömön tapasztaltam meg mindent és egy hullámvasút volt ez az utazás. Nagyon rosszul álltam hozzá a dolgokhoz, utáltam ahogy kinézek, testképzavarom volt és az ételt ellenségnek tekintettem, valamint azt hittem több óra extra kardió kell ha valami “rosszat” ettem.

Szerencsére a tanulás és tudásvágy eljuttatott odáig, hogy most már tudom mi a fontos az egészséges fogyáshoz,izomtömeg növeléshez,testkompozíció megváltoztatásához,az edzés élvezéséhez és egy egészséges egyensúlyban lévő életmódhoz.

A célom az,hogy megtanítsalak táplálkozni és célodnak megfelelően edzeni, úgy, hogy ezt az utat közben élvezed is. Azt szeretném elérni, hogy megértsd miért fontos az étel és miért ne félj a kalóriáktól és magától a szénhidrát vagy diéta fogalmaktól. Tudok segíteni a meal prepping-ben és a kalória számolásban is. Hasznos információkat szeretnék átültetni gyakorlatba, hogy a jövőben is tudd őket alkalmazni.

Vedd fel velem a kapcsolatot ha fogyni, izmosodni szeretnél, erős akarsz lenni és vonz a nagy súlyok világa, esetleg a hajlékonyság, állóképesség fejlesztése érdekel vagy a testtartásoddal vannak problémák. Írj akkor is ha csak párszor jönnél el edzeni, vagy most csöppensz bele az edzőtermek világába először és nem érted mit,hol,hogyan és miért használj.

Edzéseim, edzéstervezéseim során nagy hangsúlyt fektetek a testtartás korrekciójára, core izomzat fejlesztésére, gerincmobilizációra, az agy-izom kapcsolat kialakítására és a gyakorlatok helyes megtanulására az alapoktól.

Hiszem, hogy ahhoz, hogy stabil várat építsünk az alapoktól kell kezdeni.

Végzettségeim:

Fitness instruktor- Fitness Akadémia

Személyi edző - IWI

Kismama torna oktató - Fitness Akadémia

Időpontot hozzám a pt@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Szabina Csalari edzenél szívesen.