Szabina Csalari

A gerinced mozgásra született! Szüksége van a járásra, a lépcsőzésre,a dinamikus mozgásokra, ugrásokra,forgàsokra,cipelésre.

Fáj a derekad és/vagy a vállaid, nyakad?

Ülőmunkát végzel vagy inaktív az életmódod, netán extrém stresszes életet élsz?

A testmozgás lesz a legjobb barátod és a gyógyszered!

Szia, Csalàri Szabina vagyok, modern szemléletű személyi edző és gerinctréner. Szenvedélyem és küldetésem, hogy a lehető legtöbb emberrel megszerettessem a mozgást,legyen az bármi amit élvez!

Az aktív életmód iránti szeretetem a semmiből jött és hiszem, hogy okkal történt. Egy lusta lány voltam aki nagy ívben kerülte a testnevelés órát, majd egy nap belecsöppentem az edzőterem világába és rögtön rabul ejtett a légkör és az aktív, fitt élet gondolata. Azóta nagyon sok személyes tapasztalatot szereztem, saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen nehéz a már megszokott napirendbe új elemeket építeni a sikeres életmódváltáshoz.

Nagyon rosszul álltam hozzá a dolgokhoz, utáltam ahogy kinéztem, testképzavarom volt és az ételt ellenségnek tekintettem, valamint azt hittem több óra extra kardió kell ha valami “rosszat” ettem.

Szerencsére a hivatástudat és az óriási tudásvágy mára eljuttatott odáig, hogy most már tudom mi a fontos az egészséges életmódvàltàshoz,az élvezetes edzéshez és egy fitt,rugalmasan működő testhez.

A célom egyrészt ,hogy megtanítsalak fájdalommentesen élni, célodnak és Neked! megfelelően,valamint élvezhetően és tápanyagdúsan táplálkozni úgy, hogy ezt az utat közben élvezed is. Azt szeretném elérni, hogy megértsd miért fontos a testmozgás, hogy a "nem tudom cipelni a szatyraimat" nem a korral jár és, hogy az étel üzemanyag valamint, hogy miért ne félj a kalóriáktól és magától a szénhidrát vagy diéta fogalmaktól. Tudok segíteni a meal prepping-ben és a kalória számolásban is. Hasznos információkat szeretnék átültetni gyakorlatba, hogy a jövőben is tudd őket alkalmazni.

Keress amennyiben a célod egy egészséges, mozgékony, alkalmazkodó, rugalmasan és erősen működő test!

Keress ha fenntartható és reális úton szeretnél eljutni a sikeres életmódváltásig.

Keress bátran akkor is,ha már hosszú ideje húzódó mozgásszervi panasszal rendelkezel,hiszen egy teljeskörű mozgásszervi àllapotfelmérést követően teljesen az alapoktól fogom megnézni a probléma forrását és korrigáljuk azt együtt! Ha szükséges segítek milyen szakemberhez fordulj, amennyiben a kompetencia határaimon túl megy a panaszod.

Edzéseimben és edzéstervezéseimben a legnagyobb hangsúly az életminőség javításán, a hétköznapi életben hasznosítható elemeken van. Ne okozzon problémát a gyermeked felemelése vagy a lépcsőzés! Kezdjünk el együtt mozogni és rá segítelek arra az útra ami már most is benned van!

Hiszem, hogy ahhoz, hogy stabil várat építsünk az alapoktól kell kezdeni.

Végzettségeim:

•Személyi edző - IWI

•Gerinctréner (Szenzomotoros testtartásjavítás és mozgásfejlesztés) - FMFA - Feövenyessy Medical Fitness Akadémia

•SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban - FMFA - Feövenyessy Medical Fitness Akadémia

Időpontot hozzám a pt@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Szabina Csalari edzenél szívesen.