Mo Reyazi

Sziasztok! A nevem Mo, sportrehabilitációs szakember vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Sportolóként az egészséges életmód és fittség mindig is nélkülözhetetlen és  kulcsfontosságú szerepet töltöttek be életemben, profi birkózóként nemzetközi versenyeken is részt vettem.  

Úgy állami, mint magán intézményekben szerzett szakmai tapasztalataim során sikerült olyan innovatív rehabilitációs módszereket elsajátítanom, amelyek segítségével ma már széleskörűen tudok segítséget nyújtani rengeteg különféle problémát illetően. Ügyfeleim közt profi sportolók, szabadidős konditerembe járók , irodai dolgozók egyaránt megfordultak, céljuk viszont mindig közös volt: könnyen és fájdalommentesen mozogni, funkcionálni a mindennapi életben.

Munkám során mindig arra összpontosítok, hogy áthidaljam a szakadékot a hagyományos fizioterápiás foglalkozás és az edzés között, hiszen a rehabilitáció fiziológiai értelemben voltaképpen egy sérülés utáni "visszaedzés", felépülés, amely során  az egyén korábbi funkcionális képességeit állítjuk helyre, illetve aktuális állapotát fejlesztjük annak érdekében, hogy mozgása javuljon és ezáltal megelőzzük a jövőbeli sérüléseket. 

Saját praxisomban az Nr1 Fitness-nél a személyre szabott módszerek irányelvét követem, minden terápiás foglalkozás a személyi edzéshez hasonlóan az ügyfelek céljainak megfelelően épül fel.

Modern óbudai rendelőnkben kulcsfontosságú elem , hogy időt szakítunk az ügyfélspecifikus gyakorlatokra, a helyes mozgás betanítására, bizonyos meghatározott struktúrákon belül az ismétléseken keresztüli mozgástudat elsajátítására .

Az általam alkalmazott módszer során a páciens aktív résztvevőként vonódik be a folyamatba, így szakmai irányításom és felügyeletem alatt mégis önmaga segíti elő gyógyulását.

Célom és állandó törekvésem, hogy ügyfeleim a legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek. Várlak szeretettel az óbudai rendelőben !

Ha szeretnél tájékozódni az időpontfoglalás menetéről, katt ide

Amennyiben árainkról szeretnél tájékozódni , katt ide

-----

Kérünk, kövesd Nr1 Fitness Physio Facebook illetve @nr1fitnessphysiotherapy Instagram oldalainkat, ahol a legfrissebb hírekről értesítünk.