Alexandra Brunecker
 

A sport már gyerekkoromban is központi szerepet töltött be, ami a későbbiekben is végig kisért.
A gimnáziumi évek alatt kezdtem el csoportos aerobik órákra járni, majd bootcamp és a crossfit szerelmese lettem, térdsérülésem után kezdett el komolyabban foglalkoztatni a fitness/testépítés ekkor határoztam el, hogy személyi edzőként szeretnék tevékenykedni, hogy másnak is segíthessek akár alakformálás, kezdés, vagy újrakezdésről legyen szó. Számomra fontos, hogy meg tudjam szerettetni a mozgást így az edzés során is igyekszem jó hangulatú, ámde hatásos edzést összerakni.


Közel 4éve tartok személyi edzéseket, az Iwinél végeztem mint fitness instruktor,személyi edző, valamint elvégeztem a sporttáplálkozási tanfolyamot , hiszen az étkezés szinte a legfontosabb eleme az egészséges életmódnak. Számomra nagyon fontos a szép izomzaton felül a biztos alap,ezért végeztem el a Preventív gerinctréning, valamint stretching tanfolyamot. Hiszen mit ér a tökéletes külső, ha összeomlik a "rendszer".

Hiszem, hogy ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos továbbképzés.
Anyaként tudom milyen megpróbáltatásokkal jár a terhesség, és szülés után a formánk visszanyerése, de ha nekem sikerült te is megtudod csinálni.

Határozd el, adj időt magadnak a változásra és élvezz egy sokkal teljesebb életet.

Időpontot hozzám a pt@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Alexandra Bruneckerrel edzenél szívesen.