Gergely Mártonffy

Kezdő vagy az edzés terén? Nemrég kezdtél el kondiba járni és úgy érzed el vagy veszve a lehetőségek között? Fogyás, izomépítés, egészséges életmód? Mit kell tenned? Nagyon szeretnéd elérni a céljaidat, de nem tudod, hogy fogj neki? Neked való lenne egy edzővel dolgozni?

Tudom milyen érzés. Tudom, most azt hiszed mindenki azt figyeli, hogy te hogyan végzed a gyakorlatokat. Érzed a hátadon a pillantásokat a teremben. Próbálsz tájékozódni az edzésről, de nem igazán tiszta, hogy a sok gép, súly és gyakorlat közül neked melyik a legmegfelelőbb. Az egészséges étkezésről már nem is beszélve.

Nem csodálom, nem is  egyszerű feladat, és biztos te is rájöttél már, hogy mások edzéstervét és gyakorlatait lemásolni sosem működik.

Elgondolkodtál már személyi edzésen, de úgy érzed, hogy ehhez még fejlődnöd kell, vagy hogy neked nem való. Maga az edzőterem is nagy falat és félsz ennél többet vállalni.

Had oszlassam el a kételyeidet. Én is jártam ott ahol te most, és mindenki más is akit a teremben látsz. Senki nem néz rád furcsán, ők is tudják, hogy milyen volt kezdőnek lenni. Inkább tisztelnek, mert látják, hogy teszel a céljaidért.

Képzeld el, hogy milyen lehet, ha mindig örömmel érkezel a terembe, motivációval tele, tudod mit kell tenned, nem szégyenlősködsz és van kire támaszkodj. Reggelente látod az eredményt a tükörben és jól érzed magad a bőrödben. Büszke vagy magadra. Mindez lehetséges.

Személyi edzőként az egyik legfőbb feladatomnak tartom, hogy megszerettessem a vendégeimmel a konditermi közeget. Ne aggódj nem kell haladónak lenned, sőt, minél kevesebbet tudsz az edzésről, annál jobban szükséged van a segítségre.

Vége a találgatásnak és bizonytalanságnak. Vége annak, hogy inkább nem mész le edzeni, mert nincs motivációd. Nem kell többet másokat másolnod és újabb edzős videókat keresned. Itt a segítség, hogy mindezt átugorhasd.

7 éve megváltoztatta az életemet az edzés. Vékony kissrác voltam, de egy barátom segítségével, egy jó edzéstervvel és étkezéssel fél év alatt 7-8 kg izmot építettem. 7 év alatt sikerült töretlenül megtartanom ezt a izomtömeget, sosem tűnt el a kockahas és egészségesebb vagyok mint valaha. Ez nem dicsekvés, csupán bizonyíték arra, hogy minden lehetséges, ráadásul sem éhezés, extrém diéta, zsírégető tabletták vagy egész napos edzés nem kell hozzá.

Azóta annak szenteltem az életemet, hogy segítsek másoknak is, hogy megtapasztalhassák ugyan ezt a hatalmas élményt. A tartós fogyásra és a kezdők edzésére specializálódtam. Edzéseimen jó a hangulat, realisztikus célok felé haladunk, realisztikus elvárásokkal. Nem hiszek a zsírégető tablettákban és a csodákban, azt gondolom, hogy apró változtatásokkal a hétköznapi szokásainkban és az étkezésünkben hatalmas változásokat lehet elérni. Ha szeretnél biztonsagosan és tartósan lefogyni, egy kis izmot építeni, önbizalmat szerezni a teremben és az életben is, akkor ne hezitálj sokáig!

Vedd fel velem a kapcsolatot a rendszeren keresztül és először egy kötöttségmentes ingyenes konzultáción átbeszéljük, hogy pontosan hol tartasz most, mik a céljaid és mi lenne a legjobb módszer számodra a fejlődéshez!

Várlak szeretettel! Az első lépés mindig egy nagy döntés a siker felé. Dönts még ma!

Időpontot hozzám a ptkalvin@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Gergely Mártonffy edzenél szívesen.