Kincső Pálfi

Szia, Kincső vagyok!

Gyermekkorom óta rengeteg különféle sportban kipróbáltam magam, lehetett az több különféle tánc, úszás, lovaglás, atlétika vagy röplabda, végül akrobatikus rock&roll mellett horgonyoztam le, amit több nemzetközi eredménnyel, köztük egy világkupa 2. hellyel koronázhattam meg. Ebben az időben tanultam meg mit jelent az igazi kitartás, kemény munka és a feltétlen bizalom az edzőim felé.

Ekkor fogalmazódott meg bennem először, hogy szeretnék ennek a csodás együttműködésnek a másik oldalán is szerepet kapni, látni csodás vendégeim elégedett arcát az eredmények láttán, amire legbelül végig képesek voltak, csak egy kis szakmai (és motivációs) segítség kellett a megvalósításához.

Aktív sportolói korszakom után a konditermek világa szippantott be, ahol megtanulhattam mi mindenre képes az emberi test, mind az erejét, kitartását, formálhatóságát tekintve.

Legyen a célod életminőség javítás, állóképességfejlesztés, súlycsökkentés, izomtömeg- vagy erőnövelés, vagy csak az ülő életmód színesebbé tétele, keress bizalommal!

Célom, hogy közös munkánk színt, nevetést és eredményeket hozzon az életedbe! Hiszek a kemény munkában és abban, hogy segítségével együtt bármilyen célt képesek vagyunk elérni!

Képesítésem:

BudapestGym Academy – Testépítés-Fitnesz Sportoktató

Időpontot hozzám a rakoczi@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Kincső Pálfi edzenél szívesen.