Rebecca Emekandoko

Szia! Rebecca vagyok, személyi edző. Segítek a célod elérésében, megtanítom a helyes gyakorlat kivitelezést, életmódban és étkezésben is útmutatást adok és motivállak téged amíg el nem érjük a fitnesz céljaidat! Garantálom a jókedvet, a több energiát, fogyást, izomtömeg növelést, a jobb alvást, az életmódbeli javulást, az önbizalmad növekedését és a tested formálódását a céljaid szerint, amennyiben te is beleteszed a munkát természetesen! Én végig melletted leszek, kereshetsz bármikor, ha kérdésed van és nincs hülye kérdés!

 Én is kisebb túlsúllyal és bizonytalanul kezdtem el belemerülni a fitnesz világba, tehát átérzem, amiket érzel kezdőként. Azóta elvégeztem 3 edzőiskolát, az elsőt Ausztráliában Melbourne-ben, majd Magyarországon folytattam a tanulmányaimat. Nemrég egy bikini fitnesz versenyen is próbára tettem magamat, ahol 2 kategóriában 2. helyezést értem el. Mindezt azért tettem, hogy még több tapasztalatot és tudást gyűjthessek világbajnokoktól és a szakma legjobbjaitól, hogy ezáltal a legjobb tudásomat adhassam át neked!

Ez egy életmódváltást követel! Tarts velem, és én segítek neked mindenben, hogy a legjobb, legegészségesebb verziója lehess önmagadnak és minél tovább maradj fitt és energikus!

Időpontot hozzám a rakoczi@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Rebeccával edzenél szívesen.