Tamás Varga

A sport és a fizikai aktivitás gyermekkorom óta mindig jelen volt az életemben. Több mint két évtizede űzök edzőtermi sportokat jó néhány más sportág mellett, és immár jó néhány év áll mögöttem személyi edzőként. Mindig is rendkívül érdekelt az emberi test, annak működése és az, hogy mit tehetünk azért, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Edzőként az évek során felhalmozott tudásomat és tapasztalataimat felhasználhatom, hogy vendégeimet a lehető legjobb formába és egészségi szintre hozzam.

Személyi edző és táplálkozástudományi diplomámat a londoni Nemzetközi terápiás vizsgatanácsban szereztem. Azóta teljes elkötelezettséggel segítem minden vendégemet céljaik elérésében.

Ha túlsúlyos vagy, és szeretnéd leadni azokat a plusz kilókat, ha izmosodni szeretnél, ha azt szeretnéd, hogy tested mozgékonyabb és rugalmasabb legyen, vagy ha sportspecifikus edzésre van szükséged, hogy jobb legyél a sportágadban, vagy esetleg csak szeretnéd jól érezni magad a testedben és javítani az általános egészségeden, akkor én vagyok az, akit keresel!

"Ha ma elkezded, holnap hálás leszel magadnak érte!"

Tanúsítványok:

ITEC 3. szintű személyi edző és táplálkozástudomány

ITEC TRX tréner

ITEC kettlebell edző

ITEC beltéri kerékpáros (spinning) edző

RELAIS CHATEAUX konyhaművészetek

Referenciák:

- Monart desztináció wellness és spa

- Seafield Hotel and Spa

- Loughlin Gannonnal -  edzőpartner (NABBA Mr. Universe)

Nyelvek:  Magyar és Angol

Időpontot hozzám a rakoczi@nr1fitness.hu e-mail címen tudsz kérni. Csak írd bele, hogy Tamás Varga​ edzenél szívesen.